Yhteistyökumppanit

Messilä Maailma

Messilä on satoja vuosia vanha tila- ja kartanoalue, jossa henkii edelleen entisaikojen tunnelma. Matkailulla on Messilässä pitkät perinteet, sillä aina vuoden 1880 tienoilta on talossa tarjoiltu matkailijoille ruokaa ja juomaa maksua vastaan. Eteläisen Suomen suosituin ja vuoden 2015 hiihtokeskus, tunnelmallinen Kartanon á la carte-, Markkina- ja Bistro-ravintolat, kaupunkikabineteista poikkeavat kodikkaat kokoustilat ja upea ympäröivä luonto mudostavat tänä päivänä monipuolisen kokonaisuuden. Majoittua voit hotellissa, hirsimökeissä, aittamökeissä tai Ylöstalo-huvilalla. Majoituskapasiteettia löytyy 235 henkilölle. Etäisyys Lahdesta 8 km. 

http://www.messila.fi/fi/

Kuivaliha.com

Kuivaliha.com on muutaman lahtelaisen beef jerkyyn hurahtaneen kaveruksen perustama verkkokauppa. Meillä on edulliset hinnat ja erinomainen valikoima. Kuivaliha on erittäin terveellistä ja se on seikkailijan paras kaveri!

www.kuivaliha.com

Lehmonkärki

Lehmonkärki tunnettiin jo menneinä vuosisatoina luonnonkauniina paikkana Päijänteen rannalla ja nimensä paikka on saanut villinä kasvaneista metsälehmuksista. Kylien kalastajat ja nuoret muistavat erityisesti Haavankallion, johon kokoonnuttiin viettämään aikaa. Vähä-Äiniön lahdella rakennettiin Päijänteen ensimmäinen höyrylaiva, S/S Suomi, vuonna 1906. Alueelta on myös löytynyt yksi Suomen vanhimmista rahakätköistä; viikinkien plootuja ja kultarahoja. 

Tämän päivän Lehmonkärjessä vierailee noin 25 000 vierasta ympäri vuoden. Palveluita pyritään monipuolistamaan jatkuvasti ja Lehmonkärjestä on muodostunut tasokas kokous-, lomanvietto- ja juhlapaikka.

www.lehmonkarki.fi

Villituli

Kaksi nuorta miestä. Avotuli. Ruoka. Elämys. Villituli on nuorekas luontoruokailuun ja -aktiviteetteihin keskittynyt kollaboraatio.
Syö oikeasti ulkona.

 Timitra Hostel


Timitra Hostel on perheyrityksen pyörittämä ravintola / Hostel lähellä Lieksan keskustaa, Pohjois-Karjalassa. Hostelli sijaitsee Lieksajoen suulla, Pielisen rannalla. Timitra Hostel on loistava tukikohta luontoseikkailuille, sotahistoriasta kiinostuneille ja matkailijoille. Hostellissa on erittäin tasokas ravintola ja tilat soveltuvat myös kokous- ja juhlakäyttöön.

Luontoaktiviteettimahdollisuudet ovat vailla vertaa. Lähiympäristössä on saavutettavissa kalliokiipeily-, koskimelonta-, vaellus / retkeily- ja erityisesti Pielisen tajoamat henkeäsalpaavan kauniit retkimelontamahdollisuudet. #koli #ruunaa #patvinsuo #karjalankierros #rukajärventie

Timitra Hostel is a family run design hostel near the centre of Lieksa in North-Karelia, eastern Finland. The hostel is situated on the Lake Pielinen and offers a great base for visiting nature sights, Koli, Ruunaa, Patvinsuo, in the area.

http://www.timitra.fi/index.php/fi/

Hollolan Hirvi

Hollolan Hirvi on yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden juhlien järjestämiseen erikoistunut tilausravintola. Maatilapanimossa pannaan omaa olutta ja sahtia.

Ohjelmapalveluja, kokous- ja koulutuspalveluja. Pihapiirissä on myös kalliokiipeily- ja koulutusmahdollisuus ryhmille. 

http://www.hollolanhirvi.fi/net/

Sulkavan Oravanpesät

Sulkavan Oravanpesät tarjoaa mm. majoituspalveluja ja täyden palvelun melontapaketteja Etelä-Savossa, Juvalta Sulkavalle laskevan kauniin Oravareitin puolessa välissä. Tule kokemaan Saimaan ainutlaatuisen monipuolinen järvi- ja jokimaisema vaikka koko perheen tai yrityksen voimin meloen, tai pidä palaveri tutun kokoushuoneen sijasta keskellä luontoa. Pyrimme tarjoamaan juuri sinun tarpeisiin sopivan paketin, liikuntavälineiden vuokraamisesta juhlaillalliseen.

http://www.oravanpesat.fi

Kutulahti

Airiston helmi kaupungin välittömässä läheisyydessä 
Kutulahti tarjoaa loistavat puitteet rentoutumiseen ja uudistumiseen. 

Kun haluat liikahtaa kaupungin sykkeestä, muttet ehdi merta edemmäs kalaan, tarjoaa Kutulahti oivan vaihtoehdon pistäytymiseen saaristossa. Näkymä Airistolle synnyttää tunteita ja virkistää kehoa. Täällä voit rauhoittua ja keskittyä käsillä oleviin asioihin. Lihas kasvaa levossa, vaikkakin tarvitsee kasvaakseen ensin rasitusta. Myös mieli kirkastuu rentoutuneena, vaikkakin henkinen kasvu edellyttää myös mietiskelyä. Nämä mielessä pitäen olet tervetullut nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja luonnon läheisyydestä, sekä sopivasti rasittamaan kehoa ja mieltä.

Kanoottivaraukset 45min ennakkoon. Aktiviteetteja suunniteltaessa tiedoksi, ettemme suosi vesijettejä emmekä muitakaan meteliä aiheuttavia ja saaristoa rasittavia vempaimia. 

Yhteystiedot: info@kutulahti.fi
040-5878 364 

http://kutulahti.fi/


saunapaku.comKuivaliha.com