Melonta

Toimimme laadukkaasti ja turvallisesti merellä, jokireiteillä, koskissa ja järvillä. Pystymme tarjoamaan pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla laadukkaita melontatuotteita asiakkaillemme. Noudatamme Suomen Melontakouluttajat Ry:n koulutusjärjestelmää ja Dynactilla on oma melontakouluttaja, joka voi kouluttaa melontaohjaajia ja melontaoppaita.

 


Sama tiedosto PDF muodossa

Kurssin tarkempi sisältö löytyy täältä


Päijänne

Päijänne on kotivesistömme. Dynactin oma kalusto ja tukikohta Päijänteellä on Lehmonkärjessä. Lehmonkärki on myös laadukas paikka esimerkiksi kokous- ja palaveripaikaksi, välissä on mukava virkistäytyä melonnalla ja päivän kruunaa laadukas sauna. Dynact toteuttaa Päijänteellä melontakokeiluja, melontakoulutuksia sekä retkiä aina päivästä kahteen viikkoon. Päijänteen kansallispuisto on noin 1,5 tunnin melonnan päässä Lehmonkärjestä.


Päijänne Expedition

Sama tiedosto PDF muodossa


Teuronjoki

Teuronjoki on rauhallisesti virtaava joki välillä Hämeenkoski - Kärkölä. Joki soveltuu loistavasti ensikertalaiselle ja reitin kaksi koskea antavat mukavasti jännitystä muuten rauhalliseen jokimelontaan.


Melontaretki Teuronjoella

Sama tiedosto PDF muodossa


Oravareitti

Oravareitti Juva - Sulkava välillä on suomalaisen jokiretkeilyn kärkipäätä. Yhteistyökumppanimme Sulkavan Oravanpesät tarjoaa laadukkaita majoitus-, kajakkivuokraus- ja ateriapalveluita reitin varrella. Dynact toteuttaa Oravareitillä koulutuksia ja retkiä. Oravareitti on myös Suomen ensimmäisiä vesiluontopolkuja.


Saimaa

Saimaalla olemme toimineet jo pitkään, erityisesti Luonterin ja Hurissalon läheiset vesialueet ovat meille tuttuja ja rakkaita. Palaamme Saimaalle joka vuosi uudestaan, jokin taika Saimaassa on!

Kymijoki

Kymijoki lukuisine koskineen toimii Dynactin koskimelontapalveluiden näyttämönä. Kymijoella järjestämme koskimelontakoulutuksia ja koskimelontaa kokeneemmillekkin.

Pielinen

Lieksa ja Pielinen on uusi tuttavuus, mutta Pielisen henkeäsalpaavan kauniit selkävedet ja Kolin kauniinjylhät maisemat ovat mainoita paikkoja retkimelontaan jo hieman koneemmille melojille. Täydenpalvelun paketit ovat mahdollisia yhteistyökumppanimme Timitran Linnan kautta, joten lomakaudella esimerkiksi melontapainotteinen loma Pohjois-Karjalassa on loistava valinta.

Ruunaa

Ruunaan koskireitit haastavat jo hieman koneemmankin koskimelojan uusiin elämyksiin. Loistavaa koskireittiä voi hyödyntää koskiretkellä 4 - 5 kosken verran tai freestylemelonnan puitteissa Neitikosken stopparissa. Myös Ruunaan palveluihin on liitettävissä Timitran Linnan loistavat majoitus-, ruokailu-, ja oheispalvelut.


saunapaku.comKuivaliha.com