Vapaa-aika

Luontopalvelut

AKTIVITEETIT

Aktiviteettimuotoja voivat olla esimerkiksi melonta (järvi, meri, joki ja koski), kalliokiipeily, vaellus tai ryhmädynamiikkaharjoitteet. Palvelut ovat kertaluontoisia ja niiden kesto on yleensä kahdesta kuuteen tuntia, tai yhdestä kahteen vuorokautta. Palvelut toimivat esimerkiksi muiden palveluiden tukena tai yksittäisenä aktiviteettina sopimuksen mukaan.

MELONTA

Melontapalvelut kattavat koko suomalaisen melonnan kirjon. Melonta voi olla muutaman tunnin melontakokeilusta melontaopaskoulutukseen asti. Meille tuttuja ympäristöjä ovat järvet, joet, kosket ja meri. Toimintaa voidaan toteuttaa joko avokanooteilla tai kajakeilla. Melontapalveluista vastaa melontakouluttaja ja ohjaajat ovat aina vähintään melontaohjaajia tai -oppaita.

Melontatuotteita ovat: melontakokeilut, opastetut melontaretket, melonnan perus- ja jatkokurssit, melontatapahtumat, jokiretkeilykurssit ja koskimelontakurssit.

VAELLUS

Vaelluspalvelut pitävät sisällään kaikki vuodenajat ja retkeilymuodot. Yhdistävänä tekijänä on koulutuksellinen ote, jolla tarjotaan mahdollisuus saada palvelusta enemmän kuin pelkkä elämys.

Kesällä palvelut kattavat perusretkeilytaidot (suunnistaminen, turvallisuus ja välineet), ohjatut retket ja vaellukset, melontaretket, erä- ja retkeilykoulutukset.

Talvella toimimme lumikengillä ja eräsuksilla. Talvierätaitokoulutuksilla taas on mahdollista verestää vanhoja taitoja, päivittää niitä sekä oppia uusia taitoja.

KIIPEILY

Kiipeilypalvelut toteutetaan talvikaudella sisäseinällä, kalliolaskeutuminen on tosin mahdollista ympäri vuoden. Kevät, kesä ja syksy ovat kalliokiipeilylle sopivia ajankohtia.

Kiipeily on mahdollista toteuttaa joko ryhmävarmisteisena (ryhmän jäsenet koulutetaan varmistamaan toisiaan) tai Dynactin kouluttajien toteuttamana kiipeilytyksenä. Osa kiipeilyaktiviteeteista on toteutettavissa asiakkaan toivomassa paikassa (kysy lisää).

Lisäksi palveluihimme kuuluu kalliokiipeilyn perus- ja jatkokurssit sekä köysitoiminnanohjaajan pätevyyskoulutukseen valmentavat koulutukset.

TAPAHTUMAT

Luontoon ja luontoliikuntaan liittyvät tapahtumat on mahdollista suunnitella ja järjestää Dynactin kautta. Tapahtumat suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä.

 


saunapaku.comKuivaliha.com